PR3 resursas
Re: PR3 resursas
Vytukass rašė:Žinutės nuoroda Turistux tu gali atsakyti i mano klausima?
Anglai, vairuojantys mano modelio motociklą mini apie 9000-9500mylių, t.y, 15000km ir būna likę 2mm.
Vienas mėgstantis aktyvų važiavimą mini keitimą po 13500km. Kitas rašo, kad visiškai sudėvėjo po 17000km. Dar kitas rašo, kad gailnė atlaikė 21000km, priekinė numatoma iki 32000km (kiba ką supainiojo).
Nuo jų šią padangą nusižiūrėjau, netyčia išreklamavau Iki manęs neteko pas nieką jos matyti, žmonės stebėdavosi neįprastu protektoriumi. Bet aš vis dar pirmą važinėju, o aktyviau sukantys kilometrus jau spėjo antrą komplektą nusipirkt
Beverly 350 ST, CRF1000
Tema kaip aštuoniolikmetė norėjo pasimylėti bet bijojo pastoti, Taip ir liko be sex-o iki 70-ties.
Pas mane irgi GT prasukes su jom 3000km.
Tai protektorius kaip nauju.
galas 7 mm
priekis 6 mm
Bet kaip sake vienas motociklistas,jeigu pries kelione abejoji keisti ar ne .
Tai butinai reikia keisti.
Tai protektorius kaip nauju.
galas 7 mm
priekis 6 mm
Tai butinai reikia keisti.
Vytukass rašė:Žinutės nuoroda
Tai gal geriau tada nevažiuoti
turistux,pasitikrink senojo forumo paštą. Šiame forume man neleidzia nei nauju PM rašyti,nei atsakyti i gautasias zinutes. Turbut esu visiškas kaušas ir nesugebu net rasti nuorodos "atsakyti"
TKS rašė:Žinutės nuoroda turistux,pasitikrink senojo forumo paštą. Šiame forume man neleidzia nei nauju PM rašyti,nei atsakyti i gautasias zinutes. Turbut esu visiškas kaušas ir nesugebu net rasti nuorodos "atsakyti"
Nu dar gražiau naujas nuo seno skiriasi kaip XC90 nuo maskvičiaus. Bet bėda, kad aš sename nematau žinutės nes ten jei ištrini temą pokalbio, tai daugiau nebesimato naujų žinučių- bugas toks.
Beverly 350 ST, CRF1000
Važiuoji ramiai sau su nauja padanga.
turistux rašė:Žinutės nuorodaVytukass rašė:Žinutės nuoroda Turistux tu gali atsakyti i mano klausima?
Anglai, vairuojantys mano modelio motociklą mini apie 9000-9500mylių, t.y, 15000km ir būna likę 2mm.
Vienas mėgstantis aktyvų važiavimą mini keitimą po 13500km. Kitas rašo, kad visiškai sudėvėjo po 17000km. Dar kitas rašo, kad gailnė atlaikė 21000km, priekinė numatoma iki 32000km (kiba ką supainiojo).
Nuo jų šią padangą nusižiūrėjau, netyčia išreklamavau Iki manęs neteko pas nieką jos matyti, žmonės stebėdavosi neįprastu protektoriumi. Bet aš vis dar pirmą važinėju, o aktyviau sukantys kilometrus jau spėjo antrą komplektą nusipirkt
Tai pagal kitu atsiliepimus,tavo atveju,tu namo grysi su basa nu geriausiu atveju su 1mm.
As tikrai keisciau.
O toliau jau tavo reikalas.
Sekmes kelioneje,lauksiu nuotraukos gryzus.
Vytukass rašė:Žinutės nuoroda Tai pagal kitu atsiliepimus,tavo atveju,tu namo grysi su basa nu geriausiu atveju su 1mm
Jei imti tavo duomenis kaip beveik naujos, tai taip ir atsistoja skaičiai panašiai, kad ant grįžimo bus apie 1mm prieky ir 1-2mm gale. Aišku, kad priekį keičiu tikrai. Dėl galo abejoju dar. Prisimenu kaip per lietų mynėm nuo Oslo iki Stokholmo. Tokiais atvejais malonu žinot, kad padangos geros.
PR4 rašo, kad dar geriau laiko apie 17%.
Beverly 350 ST, CRF1000
turistux rašė:Žinutės nuorodaVytukass rašė:Žinutės nuoroda Tai pagal kitu atsiliepimus,tavo atveju,tu namo grysi su basa nu geriausiu atveju su 1mm
Jei imti tavo duomenis kaip beveik naujos, tai taip ir atsistoja skaičiai panašiai, kad ant grįžimo bus apie 1mm prieky ir 1-2mm gale. Aišku, kad priekį keičiu tikrai. Dėl galo abejoju dar. Prisimenu kaip per lietų mynėm nuo Oslo iki Stokholmo. Tokiais atvejais malonu žinot, kad padangos geros.
PR4 rašo, kad dar geriau laiko apie 17%.
Jeigu abi keitei kartu ir naujas,tai tada neker keisti prieki,o gala palikti.
Nesuprantu as tavo logikos.
Nekeisk ir važiuok. Ramiau važiuosi taupydamas padangas, ko pasekoje sudeginsi mažiau kuro ir bus saugiau
2005 XL650V Transalp
Decoy rašė:Žinutės nuoroda 20k žmonės rašo, jis tik puse pravažiavo.
Pas mane ir civic'ą "GT" versijos (rašo +20-30% resursas).
Aš 15k+ iki protektoriaus pusės prasukau, civikas - 30k iki kordų, abu mocai - ženkliai sunkesni.
Decoy, jie paklausė patarimų, mes davėm. Jei žmogui su (drįsčiau neabejodamas teigti) geriausia pasaulyje moto padanga, turinčia dar daugiau nei pusę resurso baisu nuvažiuoti 6000 km ir jis turi galimybių, bei noro užsimontuoti naujas padangas - tegul taip ir daro. Aš ir moto pirkčiau tik iš salono ir tvarkyčiau jį tik autorizuotuose servisuose. Bet neturiu nei galimybių nei pinigų ir net noro juos švaistyti, tad važinėju iki šniūrų, tvarkausi viską, ką galiu pats ir (tpfu tpfu tpfu) nei karto dar dėl to neteko nusivilti.
Nu, tai kadangi jau turiu komplekta PR4 ir kolega civic sake, kad svaistau pinigus, tai kelionei pakeisiu tik priekine, kurios likutis 3mm, o galine, kurios likutis 5mm paliksiu- turi atlaikyt 6000km. Sugalvojau Galutinai, turbut
Pagamintos senosios PR3 yra 2013 metais, tai kaip ir nesenos dar.
Pagamintos senosios PR3 yra 2013 metais, tai kaip ir nesenos dar.
Beverly 350 ST, CRF1000
Na, aš tai jei keisčiau, tai keisčiau abi, arba nei vienos. Juolab,jog žadi mauti skirtingas padangas, kas jau iš esmės negerai! Kolega aukščiau minėjo, kad galinė dyla labiau, bet tas turbūt reiškia atitinkamą važinėjimo stilių, nes man abi dyla visiškai vienodai
- informatikas
Nu aš nusipirkau anakee 3, irgi labai gera padanga..... daug km atlaiko
bet čia apie ją kažkodėl niekas nekalba
bet čia apie ją kažkodėl niekas nekalba
Kad Anakee priekines net nera 17 coliu tai dalis mocu atkrenta. Be to pilot road uzsitarnavusios toki gera varda, kad daznas vairuotojas automatiskai atmeta visus variantus. As tai ateinanciam sezonui desiu Pirelli Angel ST. Idomu kaip siu resursas. Zmones sako, kad letai dyla ir sukibimas geras, o uz dvieju PR4 kaina iseina trys tokios.
- informatikas
Vejas rašė:Žinutės nuoroda Kad Anakee priekines net nera 17 coliu tai dalis mocu atkrenta. Be to pilot road uzsitarnavusios toki gera varda, kad daznas vairuotojas automatiskai atmeta visus variantus. As tai ateinanciam sezonui desiu Pirelli Angel ST. Idomu kaip siu resursas. Zmones sako, kad letai dyla ir sukibimas geras, o uz dvieju PR4 kaina iseina trys tokios.
rimto moco priekinis ratas minimum 19 turi būt
kazkada turėjau Pirelli Angel ST ant K1200R Sport, tai dėl sukibimo nieko bloga negaliu psakyt, nors kažkur skaičiau, kad Pirelli aplamai labiau šiltesniam klimatui tinka, bet sudilo galine man labai greit, tikrai neilgaamžės
Atsiveziau naujas PR4. Nu ir jau man daros nebeaisku, ka as cia darau...
Gylis toks:
Nauju PR4 priekis/galas- 5/6 mm
10000km PR3- 3/4.5 mm
Gylis toks:
Nauju PR4 priekis/galas- 5/6 mm
10000km PR3- 3/4.5 mm
Beverly 350 ST, CRF1000
Grįžti į “Remontas ir techniniai klausimai”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra