Nepažįstamas "TRIUMPH"
Nepažįstamas "TRIUMPH"
TWIN rašė:Man sulauze priekini sparna, subraize sonine deze ir veze 3 menesius.![]()
![]()
Ko norėti, 3 mėnesius kažkur baladojosi

2014 Honda VFR1200X Crosstourer
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Speedster rašė:Žinutės nuorodaTWIN rašė:Man sulauze priekini sparna, subraize sonine deze ir veze 3 menesius.![]()
![]()
Atveze tai per savaite, bet kol anglai atidave, kol tas vezejas priderino. Tai man kainavo nervu. Geriau pats busa buciau paemes ir atsivezes

Nepažįstamas "TRIUMPH"
TWIN rašė:Žinutės nuorodaSpeedster rašė:Žinutės nuorodaTWIN rašė:Man sulauze priekini sparna, subraize sonine deze ir veze 3 menesius.![]()
![]()
Atveze tai per savaite, bet kol anglai atidave, kol tas vezejas priderino. Tai man kainavo nervu. Geriau pats busa buciau paemes ir atsivezesVeze moca tarp visokiu auto gelzgaliu. Kai nuvaziavau prie Panevezio 2 valanda nakties paimti - pamates vos infarkto negavau.
Su kokia firma vežei?
Beverly 350 ST, CRF1000
Nepažįstamas "TRIUMPH"
turistux rašė:Žinutės nuorodaTWIN rašė:Žinutės nuoroda
Atveze tai per savaite, bet kol anglai atidave, kol tas vezejas priderino. Tai man kainavo nervu. Geriau pats busa buciau paemes ir atsivezesVeze moca tarp visokiu auto gelzgaliu. Kai nuvaziavau prie Panevezio 2 valanda nakties paimti - pamates vos infarkto negavau.
Su kokia firma vežei?
Privatininkas is Paneviezo. Tu firmu turi, bet pats zinai

Nepažįstamas "TRIUMPH"
Nu, mano anglas informavo, kad jau pakrovė. Dar gerai būtų, kad ir į LT atvažiuotų. Vairuotojas telefonu pasirodė visiškai pasimetęs tarp daugybės užsakymų. Reiks pasimelst, kad jis neapsiverstų pakeliui.
Beverly 350 ST, CRF1000
Nepažįstamas "TRIUMPH"
turistux rašė:Žinutės nuoroda Nu, mano anglas informavo, kad jau pakrovė. Dar gerai būtų, kad ir į LT atvažiuotų. Vairuotojas telefonu pasirodė visiškai pasimetęs tarp daugybės užsakymų. Reiks pasimelst, kad jis neapsiverstų pakeliui.
Ar sukalbejai tris Sv. Marija ir du Sv. Juozapa ?

Nepažįstamas "TRIUMPH"
TWIN rašė:Žinutės nuorodaturistux rašė:Žinutės nuoroda Nu, mano anglas informavo, kad jau pakrovė. Dar gerai būtų, kad ir į LT atvažiuotų. Vairuotojas telefonu pasirodė visiškai pasimetęs tarp daugybės užsakymų. Reiks pasimelst, kad jis neapsiverstų pakeliui.
Dar dabar kalbu poterius. Bet šiandien atskambino šoferiukas, jau išsimiegojęs ir jaučiasi, kad grįžo į šitą pasaulį.
Beverly 350 ST, CRF1000
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Laimės visiems

Nepažįstamas "TRIUMPH"
turistux rašė:Žinutės nuorodaTWIN rašė:Žinutės nuorodaturistux rašė:Žinutės nuoroda Nu, mano anglas informavo, kad jau pakrovė. Dar gerai būtų, kad ir į LT atvažiuotų. Vairuotojas telefonu pasirodė visiškai pasimetęs tarp daugybės užsakymų. Reiks pasimelst, kad jis neapsiverstų pakeliui.
Dar dabar kalbu poterius. Bet šiandien atskambino šoferiukas, jau išsimiegojęs ir jaučiasi, kad grįžo į šitą pasaulį.
Ar padejo poteriai? Jau gal po egle pastatei

Nepažįstamas "TRIUMPH"
TWIN rašė:Ar padejo poteriai? Jau gal po egle pastatei![]()
![]()
![]()
Su artejanciais Naujais Metais !!!
Jau po eglute. Bet tvarkyti yra ką, nors ir ne salvage. Plastikai apibalnoti smarkiai. Strateguoju, kaip pasijungti prikurkę, grandinės tepimą. Jau galiu pasakyt, kad aptarnavimo ir ardymo atžvilgiu, Tiger 800 daug daug patogesnis. Pas Afriką kad prikurkę pajungt reikia nuardyt pusę motociklo. Su oro filtro keitimu irgi bus kas veikia, kai ateis laikas. Apie žvakes patyliu - vos ne radiatorių reik nuimt. Gelbsti, kad intervalas - 450000km.
Tikiuosi bent važiuos gerai, nes remontabilumo prasme, potencialiai lūžtančių apdailų kiekiu ir kainomis, naujai Afrikai labai labai toli iki Tigerio 800.
Beverly 350 ST, CRF1000
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Manau kad greit pamirši tu tigerį.
Yra youtube filmukas kaip baltarusas solo su new afrika nulekia iki mongolijos ir atgal. Mongolijoje upėje paskandina Afriką, išsitraukia į krantą, variklis nebeprasisuka, išsisuka žvakes, prapučia su starteriu cilindrus, susisuka atgal ir lekia toliau kaip niekur nieko
Yra youtube filmukas kaip baltarusas solo su new afrika nulekia iki mongolijos ir atgal. Mongolijoje upėje paskandina Afriką, išsitraukia į krantą, variklis nebeprasisuka, išsisuka žvakes, prapučia su starteriu cilindrus, susisuka atgal ir lekia toliau kaip niekur nieko

Nepažįstamas "TRIUMPH"
Speedster rašė:Žinutės nuoroda Manau kad greit pamirši tu tigerį.
Gal su sena afrika... Su nauja, tai jam reiktų apsistoti nakvynei, skaityti manualą ir dar įsijungti jutubę, kad išsiaiškint, kaip prieit prie žvakių. Tik prie 2-jų yra iš išorės šioks toks priėjimas. Kitos 2 - už radiatorių. Bet po Sprinto, sukasi siaurame garaže stebėtinai gerai

Beverly 350 ST, CRF1000
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Prašau, kelionės 1 dalis
Iš viso tos kelionės yra berods 12 dalių po pusvalandį, man labai gerai susižiūrėjo.
Iš viso tos kelionės yra berods 12 dalių po pusvalandį, man labai gerai susižiūrėjo.
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Speedster rašė:Žinutės nuoroda Prašau, kelionės 1 dalis
Kaip tik, pries kelias dienas uzmaciau si vyruka cia:
Del temos, taip, truputi nuvaziavom i burokus

Nepažįstamas "TRIUMPH"
Too turistux, greit dedi pirkinio foto, nebegaliu kentėt...
Paspauskit ant katyniuko...

Paspauskit ant katyniuko...
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Moteriškas, bet pakankamai objektyvus ir kvalifikuotas matymas. Guris eina pasimokyt...

Geltonas raideris neteisus- problema ne jis, o viena bėgių perjungimo detalė...

Geltonas raideris neteisus- problema ne jis, o viena bėgių perjungimo detalė...
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Nors ir nebeturiu Triumpho, bet su meile - Triumfs yr Triumfs, ne tai kai visokie tę japonai 
Mergiotė užtikrintai startuoja, kaip su tokiu monstru

Mergiotė užtikrintai startuoja, kaip su tokiu monstru

Beverly 350 ST, CRF1000
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Speedster rašė:Žinutės nuoroda Manau kad greit pamirši tu tigerį.
Andrejus Beresnevic. Zadejo pas mane uzvaziuoti.

Grįžti į “Motociklų aprašymai pagal gamintoją/modelį”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra