Nepažįstamas "TRIUMPH"
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Ateina laikas keist kaliošiukus, gal kas turit praktinių patarimų, reikalingos maždaug 80/20, 70/30 padangos...
Nepažįstamas "TRIUMPH"
TKC 70- galinė padanga faina, bet bijau, kad priekinė greitai susilaiptuos ir prasidės juokučiai su vairu... Galiu klysti...
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Nemegstu Mitas padangu, bet kai ateina reikalas iki "universaliu" padangu sunkiam mocui, tai geriausia, su kuo yra teke vaziuoti: mitas e07
Buvo uzdetos ant Africos, prasuktas ratukas po europa, sherta zhvyrais, all good
Buvo uzdetos ant Africos, prasuktas ratukas po europa, sherta zhvyrais, all good
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Amerikonas perspėjo dėl Mitas-07. Though these would decrease your safe top-speed significantly up to 75MPH no visible shake, 75-85 shake but manageable, > 85 do not even think about it.
Gal galit pakomentuot? Jei tai teisybė, tada nenoriu...
Gal galit pakomentuot? Jei tai teisybė, tada nenoriu...
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Cia tiesiog prioritetu klausimas. Kuo labiau offroad padanga, tuo ji blogesne ant asfalto. Ir vice versa. Esu vaziaves ir greiciau, trumpa atstuma,bet necruizindavau greiciau nei 110kmh. Panasu, kad tau reikia asfaltines padangos su milimetru gilesniu protektorium
Nepažįstamas "TRIUMPH"
, o juk visiškai teisingai... Prioritetas-asfaltas, bet su galimybe saugiai pervažiuot žvyrkelį tarp asfalto kelių, ar šiaip grybaujant, todėl-"Anakee3"rusnietis rašė:Žinutės nuoroda Cia tiesiog prioritetu klausimas.
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Uzdejau Heidenau Scout 60. galo nejauciu, bet priekis vaziuojant asfaltu iki 80 km sokineja nemaloniai. Siaip zvyrkeliu gerai vaziuojasi, smeliu ne. Taigi gerai kad nepardaviau eksfaltiniu Metzeleriu, tai vaziuojant i kelione po Europa - reiktu montuoti atgal. Zodziu jos eksfaltu nelabai nelabai
Nepažįstamas "TRIUMPH"
TWIN rašė:Žinutės nuoroda eksfaltu
Kas tas yr?
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Nepažįstamas "TRIUMPH"
"Eksfaltas" - medžiaga naudojama kelių tiesimui Lietuvoje, vizualiai panašus į asfaltą, bet susinešioja per 2-3 metus...
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Radau forume apie 1050 naudingą pastebėjimą. Kaip žinia, dažnai jį atsivežus neramina ciksėjimas variklyje. Kažkada kažkas man sakė, kad persigando, bet pasidomėjus - kitas, naujas 1050 irgi ciksėjo. Mano motociklas buvo tik su 1000 mylių rida- ciksėjo tada ir ciksi dabar. Tai vat, UK džentelmenai paaiškino (manau, jog apie tą patį garsą galvoju), kad kaip tik nutilęs barškėjimas reiškia, kad reik reguliuot vožtuvus.
+1 on the valve clearances. These engines tend to rattle a bit, and when they go quiet, worry. I checked the valve clearances on mine at around 12K miles, then haven't been arsed since. It's got 71K miles on it now and it's fine. It rattled then, it rattles now.
I concur with my learned friend Edders, but will add my tuppence worth;
The valve clearances on these engines tend to tighten up due to seat recession, then the engine sounds quiet (which is bad), and often cause cold starting problems.
Beverly 350 ST, CRF1000
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Katys rašė:Žinutės nuoroda "Eksfaltas" - medžiaga naudojama kelių tiesimui Lietuvoje, vizualiai panašus į asfaltą, bet susinešioja per 2-3 metus...
Pazvengiau gerai pries miega... Na, bet gal uzmigsiu Tai danga kur paplonino ant 5 cm
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Atsiranda Triumph Tiger daugiau Lietuvoje. Dar vienas pazystamas parsiveza XC modeli. Pavaziaves su mano uzsidege nors tu ka... Siaip pagavau jo vaziavima, variklo darba. Visa laime kad yra begiu indikatorius kaip kazkada kalbejome. Kitaip nesuprastum kuria pavara vaziuoji ir makaluotum kojele. Pamenu pas mane Honda NT 700 nebuvo tai tarp 4 ir 5 vis pajunginedavau. Padangos Heidenau - priekine iki 80 km/h sokineja, truputi nemalonu. Na, bet turiu naujus Metzeler, tad planuojantis kelione gerais keliais - galima persideti. Zvyrkeliu labai stabilus, jau teko isbandyti keliu dangos kietumu. Zodziu pirmi 2000 km nuteikia optimistiskai
-
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Paskaičius šitą forumą tai susidaro įspūdis, kad triumph populiariausias mocas mūsų šalyje. Prirašyta visa biblija apie ji bet šiaip taigeris man žiauriai patinka, norėčiau pravažiuoti pabandyti, gal po V-strom bus sekantis mano mocas
Paskutinį kartą redagavo Maagelanas 2018-07-08 10:44, redaguota 1 kartą.
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Atvaziavo Justas, pravaziavo ratuka ir jau poryt parsiveza Triumph Tiger 800 xc Ty va
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Maagelanas rašė:Žinutės nuoroda Paskaičius šitą forumą tai susidaro įspūdis, kad triumph populiariausias mocas mūsų šalyje. Prirašyta visa biblija apie ji bet šiaip riteris man žiauriai patinka, norėčiau pravažiuoti pabandyti, gal po V-strom bus sekantis mano mocas
Aha, vienas iš populiariausių, eina iš karto po "Jawa" ir "Ural", nes kaimynas ir draugas neturi, bet yra girdėjęs, kad kažkas damušinėdamas damuštą "Triumphą" turėjo problemų su galvos tarpine ar išlindusiu švaistikliu...
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Ką tik pervažiavau Austriją, Italiją iki Prancūzijos ir Monako- neretas motociklas yra Tigerio modifikacijos, Bonneville, Speed- ir Street - Triple. Sprintus 1050 gal tik 3 mačiau Ir kokius 2 Tiger Sport - šitas kažkaip neperkamas, nors man jis labiausiai su meile gamintas, su dėmesiu kiekvienai detalei. Ir, surenkamas, kiek skaičiau - UK.
Beverly 350 ST, CRF1000
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Buvau nužiūrėjęs Tiger sport, bet įvertinęs prioritetus nupirkau Explorerį.
Egzotika plukdo egzotiką...
Egzotika plukdo egzotiką...
Nepažįstamas "TRIUMPH"
Gražus labai tas Exploreris, tik ka jau rupūžė koks didelis ir sunkus
Beverly 350 ST, CRF1000
Grįžti į “Motociklų aprašymai pagal gamintoją/modelį”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra