Draudimo kaina 2018
Draudimo kaina 2018
Jau gavau priminima apie draudimo pabaiga kovo menesi.
Ir iskarto keli pasiulymai.
Tik pagalvojau, ar ne perdaug?
Kaip manote?
Kas met vis daugiau nori lobti draudimo bendroves is musu.
Ir iskarto keli pasiulymai.
Tik pagalvojau, ar ne perdaug?
Kaip manote?
Kas met vis daugiau nori lobti draudimo bendroves is musu.
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Draudimo kaina 2018
Draudimo bendrovės kalba apie rizikas, tačiau iš tikro, negeba jokiais statistiškai patikimais skaičiais to pagrįsti. Kaip ir to, kodėl pradedantiesiems vairuotojams ant tiek brangus TPVCA.
Neįskaitinių eismo įvykių net nėra jokios normalios bazės, iš ko būtų galima daryti analizę.
Neįskaitinių eismo įvykių net nėra jokios normalios bazės, iš ko būtų galima daryti analizę.
Beverly 350 ST, CRF1000
Draudimo kaina 2018
Dragonoid, nėra info apie motociklą.
Pas mane irgi atpigo šiek šiek. Mokėjau ties 44 EUR už praeitą su žalią kortą.
Dar va įdomu - atsirado naujas punktas "Ispanijas + Norvegija" (pridėjau dėl viso ko)
Anksčiau gi buvo tik UK ir Ireland, kas pasikeitė?
Pas mane irgi atpigo šiek šiek. Mokėjau ties 44 EUR už praeitą su žalią kortą.
Dar va įdomu - atsirado naujas punktas "Ispanijas + Norvegija" (pridėjau dėl viso ko)
Anksčiau gi buvo tik UK ir Ireland, kas pasikeitė?
Drop a gear and disappear.
Draudimo kaina 2018
o man, iseina, pabrango penkiais, nors nebuvo jokiu ivykiu.
sakau, lupikai.
Prisegtuke pernai metu draudimas
sakau, lupikai.
Prisegtuke pernai metu draudimas
Draudimo kaina 2018
Man 24.74 eur/metams. Įskaičiavau, kad vairuos kiti (stažas <4 m.), užsienyje <21 d.
93kW.
Ale bet, jaučiu, reik gal visai nedraust moco ir pasilikt tik motorolerį šiai vasarai Kelionių mocu nenusimato, o čia vietoj, tokiais atstumais motociklas gal net nereikalingas. Patikrinsiu savo kailiu paskutinę frazę Kaip ne kaip, bet anksčiau už mane šiemet sezono, turbūt niekas neatidarė (sausio 6 d.).
93kW.
Ale bet, jaučiu, reik gal visai nedraust moco ir pasilikt tik motorolerį šiai vasarai Kelionių mocu nenusimato, o čia vietoj, tokiais atstumais motociklas gal net nereikalingas. Patikrinsiu savo kailiu paskutinę frazę Kaip ne kaip, bet anksčiau už mane šiemet sezono, turbūt niekas neatidarė (sausio 6 d.).
Beverly 350 ST, CRF1000
Draudimo kaina 2018
turistux rašė:Žinutės nuoroda Man 24.74 eur/metams. Įskaičiavau, kad vairuos kiti (stažas <4 m.), užsienyje <21 d.
93kW.
Ale bet, jaučiu, reik gal visai nedraust moco ir pasilikt tik motorolerį šiai vasarai
Kaip tai nedrausi? Gi numeris naujas po metų brangiau kainuos
HONDA CRF1000
Draudimo kaina 2018
Reikia pasitikslint, bet isregistravima lyg ketinama atsaukti. O numerio jau dabar lyg nebereikia keisti. Vis gi kaip yra is tikro, per daug nesidomejau.
Beverly 350 ST, CRF1000
Draudimo kaina 2018
turistux rašė:Žinutės nuoroda Kaip ne kaip, bet anksčiau už mane šiemet sezono, turbūt niekas neatidarė (sausio 6 d.).
Kaip ne kaip, bet Vilniečių pasivažinėjimo tema sako ką kitą
Draudimo kaina 2018
turistux rašė:Žinutės nuoroda Draudimo bendrovės kalba apie rizikas, tačiau iš tikro, negeba jokiais statistiškai patikimais skaičiais to pagrįsti. Kaip ir to, kodėl pradedantiesiems vairuotojams ant tiek brangus TPVCA.
Kad man atrodo kaip tik mocų draudimas žymiai pigesnis už automobilių, nes tų įvykių būna labai mažai. Net norėdami negali pagrįsti kainos kėlimo.
Automobilių draudimas mano pažįstamiems beveik visiems pabrango dvigubai, o mocų liko panašus arba pigesnis.
Draudimo kaina 2018
rusnietis rašė:Žinutės nuorodaKaip ne kaip, bet Vilniečių pasivažinėjimo tema sako ką kitąturistux rašė:Žinutės nuorodaKaip ne kaip, bet anksčiau už mane šiemet sezono, turbūt niekas neatidarė (sausio 6 d.).
Tiksliai sausio 1 važiavai
Beverly 350 ST, CRF1000
Draudimo kaina 2018
Draudimo kaina 2018
Mano atveju pabrango centais.. prieš metus mokėjau 25,90, šiais metais 25,35.
Draudimo kaina 2018
gal tai vadinasi ATPIGO?
Draudimo kaina 2018
mozek rašė:Žinutės nuoroda gal tai vadinasi ATPIGO?
Oj jo tikrai Čia nerealu kad kažkas atpigtų tai iš įpročio rašau kad pabrango
Draudimo kaina 2018
Kaip jie tas kainas skaiciuoja?
Labai jau kainos skirtingos.
Labai jau kainos skirtingos.
-
Draudimo kaina 2018
aufiderzein
Paskutinį kartą redagavo Mr. Masta Kila 2022-02-04 12:19, redaguota 1 kartą.
Draudimo kaina 2018
ar tikrai su UK? Man įmoka didėja 4xMr. Masta Kila rašė:Su žalia korta įskaitant UK ir Norvegiją.
Drop a gear and disappear.
Draudimo kaina 2018
Decoy rašė:Žinutės nuorodaar tikrai su UK? Man įmoka didėja 4xMr. Masta Kila rašė:Su žalia korta įskaitant UK ir Norvegiją.
Tai gal ten max 14d. UK/NO ar pan. 4x čia jau nekuklus pabrangimas, turbūt tam.1mėn kelionės pigiau bus atskirai draustis.
-
Draudimo kaina 2018
aufiderzein
Paskutinį kartą redagavo Mr. Masta Kila 2022-02-04 12:24, redaguota 1 kartą.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra