Ieškau Road Kingo
Ieškau Road Kingo
Sveiki,
pribrendau išpildyti jaunystės svajonę… Taigi. Ieškau Harley Davidson Road King. Būtinai su ABS, būtinai techniškai tvarkingo, būtinai juodos spalvos, būt gerai su sąlyginai nedidele rida. Biudžetas kol kas apie 10 tūkst. Eur.
Gal kas jūsų aplinkoje parduoda? Arba žinote ir galėtumėte rekomenduoti, kas užsiima (perka/parduoda) Harliais?
Taip pat lauksiu įvairių patarimų, kur geriau ieškoti, į ką reikėtų atkreipti dėmesį ir pan.
Stebiu skelbimus Lietuvos portaluose, Lenkijos, Vokietijos, Italijos.
Aukcionų nežiūriu, nes jie man “tamsus miškas”, viskas per daug sudėtingai atrodo.
P. S. Komentarų dėl svorio bei dėl pasirinkimo nereikia, žinau, ką darau.
P. P. S. Su Tigeriu atsisveikinti nežadu.
pribrendau išpildyti jaunystės svajonę… Taigi. Ieškau Harley Davidson Road King. Būtinai su ABS, būtinai techniškai tvarkingo, būtinai juodos spalvos, būt gerai su sąlyginai nedidele rida. Biudžetas kol kas apie 10 tūkst. Eur.
Gal kas jūsų aplinkoje parduoda? Arba žinote ir galėtumėte rekomenduoti, kas užsiima (perka/parduoda) Harliais?
Taip pat lauksiu įvairių patarimų, kur geriau ieškoti, į ką reikėtų atkreipti dėmesį ir pan.
Stebiu skelbimus Lietuvos portaluose, Lenkijos, Vokietijos, Italijos.
Aukcionų nežiūriu, nes jie man “tamsus miškas”, viskas per daug sudėtingai atrodo.
P. S. Komentarų dėl svorio bei dėl pasirinkimo nereikia, žinau, ką darau.
P. P. S. Su Tigeriu atsisveikinti nežadu.
2018-2019 Honda NC 700S 2012 m.
2020-dabar Triumph Tiger 800 2014 m.
2025-dabar Harley Davidson FLHRXS 2021 m.
Ieškau Road Kingo
Galite rakinti temą
))

Ieškau Road Kingo
ziurke rašė:Žinutės nuoroda Rakint nereik, ydomu butu reviuvsas kaip HD po Tigerio vaziuoja
Sutinku!
O tokia svajonė išpildyta ir kažkaip tylu. Kur fejerverkai, džiaugsmo šūksniai?
2019-2026 Triumph Tiger 800 ABS (2014m)
2026- Voge DS900X (2026m)
2026- Voge DS900X (2026m)
Ieškau Road Kingo
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Ieškau Road Kingo
Rakint tikrai nereikia, reikia nuotraukos, pirmų įspūdžių, abejonių praėjus pirmiems įspūdžiams ir nostalgiškos žinutės apie nuostabų variklio garsą bei atsisukančių vaikų šypsenas, jau atsisveikinus
Keep us posted!
Ieškau Road Kingo
rusnietis rašė:Žinutės nuoroda nuostabų variklio garsą bei atsisukančių vaikų šypsenas
aleliuja!
Ducati Multistrada
Bnv f800GS
Handa CRF450R
Bnv f800GS
Handa CRF450R
Ieškau Road Kingo
Vakar praeita ekspertizė, tech. apžiūra, moto užregistruotas ir prasuktas pirmasis mini ratukas. Kol kas be proto laiminga
Su Tigeriu sulauktavau vairuotojų dėmesio, tai vakar su Harliu liuksų ir spoksojimo sulaukiau dar daugiau
Su Tigeriu sulauktavau vairuotojų dėmesio, tai vakar su Harliu liuksų ir spoksojimo sulaukiau dar daugiau
Ieškau Road Kingo
Kadangi apie Harlius nieko neišmanau, tai man šis atrodo kaip sulietuvintas Road King'as...(na panašiai kaip iš sportbike'o street'u tampa...)
Ieškau Road Kingo
TomasJ rašė:Žinutės nuoroda Kadangi apie Harlius nieko neišmanau, tai man šis atrodo kaip sulietuvintas Road King'as...(na panašiai kaip iš sportbike'o street'u tampa...)
ką čia parašei?
Ducati Multistrada
Bnv f800GS
Handa CRF450R
Bnv f800GS
Handa CRF450R
Ieškau Road Kingo
Okay, vieneri meti su Harliu, jau galiu pasidalinti šiokiais tokiais įspūdžiais - yra ir džiugesio, ir nusivylimų
Pirmiausiai gal apie tai, kas labiausiai patinka. Harlis man suteikia ypatingą emociją, turbūt dėl to atėjusi į garažą beveik visais atvejais renkuosi jį (Tigeris lieka liūdėti
). Kad ir kaip juokingai skamba, važiuodama Harliu jaučiuosi pakiliai, besididžiuojanti. Dėl to nei akimirką nesigailėjau, kad jį nusipirkau.
Tačiau kalbant apie komfortą, Tigeris vienareikšmiškai patogesnis. Vien kamščiuose, piko metu, su Tigeriu nardyk tarp mašinų kaip nori - staigus, nedidelis, visur, kur reikia, telpu. Ko trūksta Harliui - jei reikia kažkur staigiau, jis kol pagalvoja, kol išsijudina, tai neretai pasilieku kažkur pastovėti kamštyje. Gal operatyviau manevruoti įmanoma ir su Harliu, bet tame dar neįgudau. Kalbant apie važiavimą ilgesnių distancijų - su Tigeriu esu pravažiavusi Iron Buttą (1700+ km per vieną parą) ir, sakykime, baisiai nepavargau, viskas buvo ok. O su Harliu važiuojant iki Šventosios reikia daryti pertraukas, nes paskausta ir kelius (keistoka, nes kojos beveik ištiestos), ir nugarą. Apskritai, kūnas jaučiasi sustingęs. Pradėjus važinėti su Harliu, atsirado nugaros problemos. Nežinau, ar jos Harlio įtakotos, bet neatmetu, kad taip. Aišku, gali būti dėl beprasidedančios senatvės.
Autostradoje jokio malonumo, nes Harlis neturi priekinio stiklo - ateityje norėčiau įsigyti ilgesnėms kelionėms. Bet kas Harlyje labiau patinka - jo ilgesnės pavaros. Nuo Harlio perlipus ant Tigerio, jaučiasi didelis skirtumas pavarų junginėjime. Nepatinka Tigerio trumpos pavaros, važiuojant kad ir trečia, toks jausmas, lyg smaugiamas, po Harlio Tigerio pavaras vis norisi didint ir didint.
Dabartinis verdiktas: Tigeris - ilgoms kelionėms, Harlis - mažesniems ratukams. Bet abu - mano meilės, nei su vienu nežadu atsisveikinti.
O atsakymas, kodėl išsirinkau būtent Road Kingą, labai moteriškas - rinkausi pagal grožį ir dydį savo ūgiui (aš aukšta - 180 cm).
Nors daug kas atkalbinėjo dėl svorio, kad bus per sunkus ir bla bla bla, bet kol kas, tfu tfu tru, neįveikiamų situacijų neturėjau. Nors buvo atvejis, tai stumiant stovėjimo aikštelėjo priėjo nepažįstamas vyras, sako: “leisk, pastumsiu. Pats tokį turiu, žinau ką reiškia”. 
Pirmiausiai gal apie tai, kas labiausiai patinka. Harlis man suteikia ypatingą emociją, turbūt dėl to atėjusi į garažą beveik visais atvejais renkuosi jį (Tigeris lieka liūdėti
Tačiau kalbant apie komfortą, Tigeris vienareikšmiškai patogesnis. Vien kamščiuose, piko metu, su Tigeriu nardyk tarp mašinų kaip nori - staigus, nedidelis, visur, kur reikia, telpu. Ko trūksta Harliui - jei reikia kažkur staigiau, jis kol pagalvoja, kol išsijudina, tai neretai pasilieku kažkur pastovėti kamštyje. Gal operatyviau manevruoti įmanoma ir su Harliu, bet tame dar neįgudau. Kalbant apie važiavimą ilgesnių distancijų - su Tigeriu esu pravažiavusi Iron Buttą (1700+ km per vieną parą) ir, sakykime, baisiai nepavargau, viskas buvo ok. O su Harliu važiuojant iki Šventosios reikia daryti pertraukas, nes paskausta ir kelius (keistoka, nes kojos beveik ištiestos), ir nugarą. Apskritai, kūnas jaučiasi sustingęs. Pradėjus važinėti su Harliu, atsirado nugaros problemos. Nežinau, ar jos Harlio įtakotos, bet neatmetu, kad taip. Aišku, gali būti dėl beprasidedančios senatvės.
Dabartinis verdiktas: Tigeris - ilgoms kelionėms, Harlis - mažesniems ratukams. Bet abu - mano meilės, nei su vienu nežadu atsisveikinti.
O atsakymas, kodėl išsirinkau būtent Road Kingą, labai moteriškas - rinkausi pagal grožį ir dydį savo ūgiui (aš aukšta - 180 cm).
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra