Neatsisukantys varztai
Neatsisukantys varztai
Kokie yra variantai varztu atsukimo prevencijai?
Pvz. Afrikos Givi dugno apsauga kasmet buna vargas, nors uzsukineju tik is rankos. Supurskiau baltu keramikiniu tepalu - nepadejo. Net suabejojau ar ne blogiau pasidare.
Gal buna koks mazos galios smuginis atsuktuvas? Tik vel, as nzn fizikos, ar smugiai padetu atlaisvinti varztus ju nenutraukiant ir nenuciulpiant.
Kada tinka kuris: grafitinis, keramikinis, varinis tepalas?
Pvz. Afrikos Givi dugno apsauga kasmet buna vargas, nors uzsukineju tik is rankos. Supurskiau baltu keramikiniu tepalu - nepadejo. Net suabejojau ar ne blogiau pasidare.
Gal buna koks mazos galios smuginis atsuktuvas? Tik vel, as nzn fizikos, ar smugiai padetu atlaisvinti varztus ju nenutraukiant ir nenuciulpiant.
Kada tinka kuris: grafitinis, keramikinis, varinis tepalas?
Beverly 350 ST, CRF1000
Neatsisukantys varztai
Kai reikia sunkiai isplaunamo tepalo, gerai saugancio nuo korozijos (pvz ratu asims, ar guoliam/rieboksliams, ar reciau sukinejamiems varztams), naudoju motul nautic grease. Jis labai lipsnus, labai sunkiai nusiplauna, net ir gaves break cleanerio 
Neatsisukantys varztai
Neblogai veikia varinis tepalas. Tik ne purskiamas, bet tepamas.
Keramikinis man nepatiko, pasirode tik sunkiau atsisuka varztai.
Dar kaip variantas naudoti nerzaveikos varztus.
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Neatsisukantys varztai
Jei labai sikna, naudoju kolektoriu smeigems/verzlem skirta misini, atsparus netik karsciui, yra vario ir bala zino ko. turiu konsistensinio skirto mehanizmam veikiamiem atmosferos, retai naudoju labai bjaurus, neplauna net breik klyneris,istepliojai drabuzius ir fsio, neiseme nieks demes....
audinio dazus isplove, deme liko
seip auksine taisykle nepavaldi jokiai hemijai, kol neisplausi/neisvalysi sriegio, nepades nieks, smelis/brudai(abrazyvas) atsukinejant uzkims sriegi ir kazka nusuksi. jei rimtai uzrudijo, vaistas vienas, kaitint iki raudonio
taigi kaip ir nieko naujo neisrasta 
seip auksine taisykle nepavaldi jokiai hemijai, kol neisplausi/neisvalysi sriegio, nepades nieks, smelis/brudai(abrazyvas) atsukinejant uzkims sriegi ir kazka nusuksi. jei rimtai uzrudijo, vaistas vienas, kaitint iki raudonio
Blogiausias...
Neatsisukantys varztai
draginoid rašė:Žinutės nuoroda Neblogai veikia varinis tepalas. Tik ne purskiamas, bet tepamas.
Internetas raso, kad keramikinis yra brangesnis modernus sprendimas, bet ir man tokia dar nepatikrinta, bet nuojauta, kad ar ne dar sunkiau atsisuka.
Beverly 350 ST, CRF1000
Neatsisukantys varztai
Buvau papurskes masinos ratu varztus pries ziema, kad lengviau atsukti pavasari, tai ziemos vyduri servise net sekretke sulauze, kol atsuko varzta
.
Dabar naudoju atsargiai
Dabar naudoju atsargiai
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Neatsisukantys varztai
Aprasyme net zvakiu sriegiui siulo keramini tepala, nebesuprantu, kodel neveikia dalykai
https://intercars.lt/naujienos/keraminis-tepalas
Beverly 350 ST, CRF1000
Neatsisukantys varztai
ziurke rašė:Žinutės nuoroda Uztai reklama ir marketingas ojej kaip veikia
Nu bet i aliuminio bloka isuktu varztu gi netepsi vario tepalu, nes jei ten varis tikras varis, tai jis reaguos su aluminiu. Googlinu toliau, randu Molyslip kompanijos produktu aprasyma ir matau, kad jie isskiria aliuminiui kitoki produkta. Ir siaip - turi visokius produktus, iskaitant keramikini, kuris man nei velnio neveikia https://molyslip.co.uk/how-to-choose-yo ... ze-grease/
Ka as cia sprendziu, tai Afrikos Givi dugno apsauga maziausia beda, galima bus isgrezt jei ka. Taciau Afrikos ausinimo skyscio nuleidimo varztas yra kazkas apie M6 ir sukasi i aliumini plona bloka. Jei tas prikeps, tai... antifryza teks nuleidinet su svirkstu ir slangute...
Dar neseniai man pakeite motorolerio padangas, prie Rasu kapiniu autoservise. Po keitimo kai reikejo atsukt asies fiksavimo varztus M6 i aliumini - vienas nutruko. Dabar jau visa amortika reiktu keist, nes nesugebejau nei issukt, nei isgrezt.
Del to susidomejau prevencija
Beverly 350 ST, CRF1000
Neatsisukantys varztai
turistux rašė:Žinutės nuorodaziurke rašė:Žinutės nuoroda Uztai reklama ir marketingas ojej kaip veikia
Nu bet i aliuminio bloka isuktu varztu gi netepsi vario tepalu, nes jei ten varis tikras varis, tai jis reaguos su aluminiu. Googlinu toliau, randu Molyslip kompanijos produktu aprasyma ir matau, kad jie isskiria aliuminiui kitoki produkta. Ir siaip - turi visokius produktus, iskaitant keramikini, kuris man nei velnio neveikia https://molyslip.co.uk/how-to-choose-yo ... ze-grease/
Ka as cia sprendziu, tai Afrikos Givi dugno apsauga maziausia beda, galima bus isgrezt jei ka. Taciau Afrikos ausinimo skyscio nuleidimo varztas yra kazkas apie M6 ir sukasi i aliumini plona bloka. Jei tas prikeps, tai... antifryza teks nuleidinet su svirkstu ir slangute...
Dar neseniai man pakeite motorolerio padangas, prie Rasu kapiniu autoservise. Po keitimo kai reikejo atsukt asies fiksavimo varztus M6 i aliumini - vienas nutruko. Dabar jau visa amortika reiktu keist, nes nesugebejau nei issukt, nei isgrezt.
Del to susidomejau prevencija
Kazkaip man nereguoja tepalas su variu i aliuma, tiesiog manau betkoks tirstas tepalas yra geriau nei nieko. tie tosolo varzteliai dazniausiai bune nesveikai uztraiskiti ir persukti dazniau nei uzkorodave, ten varine tarpinyte turi but. plius varztam i aliuma labai efektyviai veikia aliumo pakaitinimas
Blogiausias...
Grįžti į “Remontas ir techniniai klausimai”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra