GPS, navigacija

Elektronika, aksesuarai ir kiti priedai motociklui ar motociklininkui.
Kapitalas

GPS, navigacija

Standartinė Kapitalas » 2024-11-29 22:17

draginoid rašė:Nezinau, ka jus ten darote su savo interkomais, bet mano Scala G9 gyva dar nuo 2015 metu, o mate lietaus oho kiek :)
Taip pat turiu Bold nuo kokiu 2021 metu, pramirkes sociai, jokiu problemu :)

Tame ir problema, kad paskutinėj kelionėj kai sumirko net nenaudojau, nes vienas važiavau :? Bet būtent apie Packtalk Slim girdėjau iš pirmų lūpų, kad irgi dvi racijos lietuj palaidotos buvo. Deja išgirdau po to, kai nusipirkau dvi (gaspadnės spėjau su garantiniu pakeist, irgi po lietaus). Šūdinas produktas ir tiek :roll:

Vartotojo avataras
ziurke

GPS, navigacija

Standartinė ziurke » 2024-12-03 23:40

Minimum pora , gal 3metus kasdien juzinu kina pakliuvusi po ranka, sena kazkoki V8 . kasdien visur, lietus,saule, nesaugau ir ka, nieko, dirba. :D buvau prisiklauses apie kiniecius kad nedokdeve. :? gavau nauja gulejusi kazkur belenkiek kad net krovimo neeme, perlitavau akuma siek tiek i didesni koks tilpo korpuse, nepamenu kad ten labai hermetiska butu. atidauzytas jis belenkiek, nes isorej sone. :shock: . Tai pirmam sezone antena nuluzo, px, liko vielute, uzpyliau germetiku nes nu skyle, antram sezone korpusas luzes dukart, viskas ant supermomento, jau laidojau, bet sulipdai ir blem dirba. muzikos neklausau tai kokybes nepasakysiu bet su telefu rysis puikus, veikia nepriekaistingai, iki 80kmh susikalbu drasei, jei uzmiesty tai tenka nusimest iki 120 kad aiskiai susikalbet nes greiciau tai pucia jau, salmas atviras ;) seniau tai tiesiog issitrauki telefa(knopkini) pakeli rageli ir uzkisi tarp salmo ir ausies ir kalbi vaziuodamas, tai nu iki 60kmh vos susikalbi. :D
Dar prikolas kad vienu krovimu nu menesi jei nedaugiau tempia :shock: . tai jei kinieti koki brangesni tai ten kosmosas turibut :D tada uzsiduodi klausima, tai kam tada tie brendiniai uz belenkiek pinigu?
Blogiausias...
Kapitalas

GPS, navigacija

Standartinė Kapitalas » 2024-12-07 07:53

Aš pirkau dėl mesh sujungimo su kitais. Vazinejant dviese-tryse, arba su didele grupe (10+), kur visi naudoja ta pati.

Atvirksciai - teefonu salme nekalbu ir muzikos neklausaus :D
Vartotojo avataras
ziurke

GPS, navigacija

Standartinė ziurke » 2024-12-08 01:13

Kapitalas rašė:Aš pirkau dėl mesh sujungimo su kitais. Vazinejant dviese-tryse, arba su didele grupe (10+), kur visi naudoja ta pati.

Atvirksciai - teefonu salme nekalbu ir muzikos neklausaus :D

Sorry kad ilindau i diskusija, tiesiog ydomi tema o ziniu neperdaugiausia, yra dalyku nu gal nedasyla ...
Skaiciau nedaug gal, bet susidare ispudis kad standartiniai jungiasi 1+1 , kai kurie su 4 ir tie kur 6 palaiko raiderius tai ir brangu o daugiau tai kosmosas? nes man vis nedaeina kodel skirtingi gamintojai nenaudoja to pacio daznio ? kinai tik su kinais jungias , kaip ir kiti tik su "savais" kokio sh taip daro? lyg is atsiliepimu Lexin kazkaip stebuklingai jungias su Sena ar tai Cardo? kazkaip man cia painiava atrodo. girdejau skirtingu uzeriu naudotojai susijungia per telefa ir daro konferencini skambuti? ar per apsa jungias? :shock:
Seip beda ta kad megstu vienas vaziuot dazniausiai. kita beda ta, kad is visu mano aplinkos raideriu(senamadiski) nu nieks nenaudoja pasikalbejimu yrangos :D tai ir kalbuosi su telefonu :mrgreen: .

P.S. beje real pastebejimas, gaves skambuti, kalbedamas nebegaliu vaziuot yprastu tempu, kalbant nusimetu faktiskai iki srauto trafiko .... :(
Blogiausias...
Kapitalas

GPS, navigacija

Standartinė Kapitalas » 2024-12-08 08:46

Kinieciu neteko naudot, bet prijungti prie Cardo nepavyko. Tik ten senesnes radijos buvo, gal dabartines jau susijungia, sito nezinau.

Skirtumas didelis - kad mesh naudoja radijo dazni, nebe bluetooth. Tai gerokai padidina atstuma. Taip pat viskas veiki seamless - jei atsirandi salia anksciau sukonfiguruotos grupes (nesvarbu kurio raiderio), iskart viskas susijungia ir gali kalbet.

Su telefonu esu dares (butent kad su kinieciu susisneket), nepatogu. Pamenu isvis dingo rysys kazkur is zonos isvaziavus :lol:

Tai brangiau cardo/sena kainuoja manau del visu atidirbtu technologiju (harware ir softas, iskaitant firmware ir mobile app atnaujinimus). Tik prasileidzia kartais su tam tikru modeliu surinkimo kokybe.
Vartotojo avataras
informatikas

GPS, navigacija

Standartinė informatikas » 2024-12-08 09:51

Dabar metai naudoju cardo bold ir likęs daug metų naudotas Lexin, tai tie tikrai jungiasi, galiu patvirtint, išbandyta,
Vartotojo avataras
ziurke

GPS, navigacija

Standartinė ziurke » 2024-12-08 20:35

Logiskai mastant kinai ne ta publika kad isradinetu, dalis kinisku kopinta nuo cardo, dalis nuo sena, tai lyg ir turetu jungtis prie "orginalu" ?
tai ta mesh vistiek reik "prijungt" prie kitu? butu visai neblogai kad tiesiog rysio zonoj susijungtu su betkuo, kaip kad furistu CB stoteles, komunikacijos daugiau butu :D ato daba visi tokie "individualistai" :lol:
Blogiausias...
Vartotojo avataras
Paukstis

GPS, navigacija

Standartinė Paukstis » 2024-12-09 14:18

ziurke rašė: butu visai neblogai kad tiesiog rysio zonoj susijungtu su betkuo, kaip kad furistu CB stoteles, komunikacijos daugiau butu :D ato daba visi tokie "individualistai" :lol:

Aš taip ir įsivaizduoju, važiuoji sau, kalbiesi su žmona, ir staiga pasirodo, kad kažkas važiuoja netoliese ir klausosi tavo pokalbio :D
Kuo labiau pažystu žmones, tuo labiau patinka šunys...
Vartotojo avataras
monte

GPS, navigacija

Standartinė monte » 2024-12-10 14:47

Bent ant Senos mesh gali būt uždara grupė arba visiems prieinama. Prie uždaros grupės bet kas neprisijungs.
Per Mototurizmo ralį netyčia buvom prisijungę prie kažkieno atviros grupės, patrolinom, pasilinksminom :mrgreen:

Grįžti į “Papildoma įranga”

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra