GPS, navigacija
GPS, navigacija
Taip, naudoju Sigic, esu visiškai patenkintas. World Maps update, berods, 19,99 eur kainavo lifetime. Bet ir nemokamai gali 7 šalis turėti be jokių apribojimų.
Drop a gear and disappear.
GPS, navigacija
Pas mane Europa su HUD.
Jau kokius 5 metus naudoju.
Kartais buna gliuku, bet patenkintas veikimu.
Kelionese tekdavo papildomai ir Google maps ir OS maps ir popierinius zemelapius naudoti.
Manau, tai yra normalu, nes nei viena navigacija visose salyse nepatenkins 100% poreikio.
Jau kokius 5 metus naudoju.
Kartais buna gliuku, bet patenkintas veikimu.
Kelionese tekdavo papildomai ir Google maps ir OS maps ir popierinius zemelapius naudoti.
Manau, tai yra normalu, nes nei viena navigacija visose salyse nepatenkins 100% poreikio.
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
GPS, navigacija
Katys rašė:Screenshot 2023-03-09 at 13-52-56 Drive Mode Dashboard – Transform your tablet or phone into a motorcycle dashboard!.png
https://www.drivemodedashboard.com/
Įdomi programėlė...
bandei ar tik radai? Jei bandei, kokie įspūdžiai?
Man kita funkcija sudomino: It is aimed to transform any Android device into a dashboard for motorcycles, although it should work just as good in any other vehicle.
Įdomu galimybės
P.S. kol kas giliau nenagrinėjau
Triumph Tiger 800 ABS 2014m
GPS, navigacija
Nebandiau , tik radau... Neturiu ir nerandu 6-7" patikimo įrenginuko. Jei tokį žinot- męskit nuorodą. Dėkui.
GPS, navigacija
Katys rašė:Nebandiau , tik radau... Neturiu ir nerandu 6-7" patikimo įrenginuko. Jei tokį žinot- męskit nuorodą. Dėkui.
Nu, ir as nerandu. Siaip koks Blackview https://store.blackview.hk/products/bv9200-66w-price ar Samsung Xcover galetu buti, bet jei su wireless charging - patraukia ir iki 400-500eur. O be wireless, itariu, kad atsikratys usb-c lizdas. Bent jau Afrikoje tai vibracija didele.
Beverly 350 ST, CRF1000
GPS, navigacija
Sveiki! Praleido vandeni pasikalbejimo pranga Cardo G9.Siaip veikia, bet dregme sodina baterija. Gal zinote kur galeciau ja pasitvarkyti. Viena viskas gerai, o mano antra va taip. Aciu bus uz patarima. Gal kam taip buvo nutike?
GPS, navigacija
TWIN rašė:Sveiki! Praleido vandeni pasikalbejimo pranga Cardo G9.Siaip veikia, bet dregme sodina baterija. Gal zinote kur galeciau ja pasitvarkyti. Viena viskas gerai, o mano antra va taip. Aciu bus uz patarima. Gal kam taip buvo nutike?
Garantijos nebėr? Man vieną Cardo unit'ą pakeitė Louis, irgi po drėgmės. Bet dar galiojo garantinis.
GPS, navigacija
Kapitalas rašė:TWIN rašė:Sveiki! Praleido vandeni pasikalbejimo pranga Cardo G9.Siaip veikia, bet dregme sodina baterija. Gal zinote kur galeciau ja pasitvarkyti. Viena viskas gerai, o mano antra va taip. Aciu bus uz patarima. Gal kam taip buvo nutike?
Garantijos nebėr? Man vieną Cardo unit'ą pakeitė Louis, irgi po drėgmės. Bet dar galiojo garantinis.
Kokia garantija? Jau desimt metu daiktui
GPS, navigacija
TWIN rašė:Sveiki! Praleido vandeni pasikalbejimo pranga Cardo G9.Siaip veikia, bet dregme sodina baterija. Gal zinote kur galeciau ja pasitvarkyti. Viena viskas gerai, o mano antra va taip. Aciu bus uz patarima. Gal kam taip buvo nutike?
o jin ardosi? esu ne viena moto skydeli isardes atstates nukorudavusius takelius ir uzpurskes laku kad nebereguotu i dregme, nu veikia. gal ir pasikalbejimo irangai suveiktu tokia "hidroizoliacija" ?
Blogiausias...
GPS, navigacija
ziurke rašė:TWIN rašė:Sveiki! Praleido vandeni pasikalbejimo pranga Cardo G9.Siaip veikia, bet dregme sodina baterija. Gal zinote kur galeciau ja pasitvarkyti. Viena viskas gerai, o mano antra va taip. Aciu bus uz patarima. Gal kam taip buvo nutike?
o jin ardosi? esu ne viena moto skydeli isardes atstates nukorudavusius takelius ir uzpurskes laku kad nebereguotu i dregme, nu veikia. gal ir pasikalbejimo irangai suveiktu tokia "hidroizoliacija" ?
Labai lengvai issiardo, pora varzteliu
- informatikas
GPS, navigacija
Gal laikas įsigyti naują įrenginį
GPS, navigacija
informatikas rašė:TWIN rašė:Sveiki! Praleido vandeni pasikalbejimo pranga Cardo G9.Siaip veikia, bet dregme sodina baterija. Gal zinote kur galeciau ja pasitvarkyti. Viena viskas gerai, o mano antra va taip. Aciu bus uz patarima. Gal kam taip buvo nutike?
Gal laikas įsigyti naują įrenginį
Kad veikia jinai. Vaziavau iEstija, visa diena lijo. Ir praleido kazkur, laikrodininkas paziurejo, norejo pasilikonuoti, bet atidares nustebo: tarp dezuciu nera Hokies tarpines. Tiesiog susisuka ir viskas. Nupirkti naja galoma, bet ne vaikiskai kainuoja. Gal kinietiska Lexin ar kokta kita paimti. Kas turi, nesiskundzia.
GPS, navigacija
Turiu Lexin įsigijęs, dėl kokybės viskas ok, niekuo nesiskiria nuo cardo, su kuriuo ir lyginau.
Dėl igaamžiškumo negaliu pasakyt, pirmą sezoną naudoju. Bet kaina krikščioniška
Kuo labiau pažystu žmones, tuo labiau patinka šunys...
- informatikas
GPS, navigacija
Paukstis rašė:Turiu Lexin įsigijęs, dėl kokybės viskas ok, niekuo nesiskiria nuo cardo, su kuriuo ir lyginau.
Naudojau lexin gal tris metus, kainos kokybes santykis geras, laiko visą diena net pastoviai klausantis muzikos.
Dabar nusipirkau Cardo-Packtalk-Black. Pirkau Black, nes komplektuojamas su Geresniais JBL garsiakalbiais. Garso kokybė nepalyginamai geresne, kas liečia muzikos klausymą.
GPS, navigacija
pirkau Lexin komplektą prieš kokius 4 metus. Vienas po geros liūties Slovakijoje nusprendė nebereaguoti, kitas naudojamas po pusvalandį per dieną dar dabar (kol sūnų nuvežu į mokyklą). Nepamenu kada kroviau. Kadangi muzikos neklausau, tai kokybė pilnai tenkina. Su kitais kinietiškais pavyksta suporuoti. Grupinio (ryšio, o ne to kito ) niekada nebandžiau
Triumph Tiger 800 ABS 2014m
GPS, navigacija
Sutvarke vyrukas is Norfos Pasilaiciuose. Andrius jo vardas. Dekui Draginoid uz patarima. Kainavo 20 eur. Rekomenduoju, pats viska tvarko, labai tvarkingai.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra