Keletas retesnių klausimų perkant pirmajį moto
-
Sveiki,
Pirksiu savo pirmajį moto, perskaičius "Rekomenduojami motociklai pradedančiajam" postą tikrai atrodo sudėtinga išsirinkti tą pirmąjį motociklą. Turiu A kategoriją (tik išlaikyta)
Mano klausimai:
Pirksiu savo pirmajį moto, perskaičius "Rekomenduojami motociklai pradedančiajam" postą tikrai atrodo sudėtinga išsirinkti tą pirmąjį motociklą. Turiu A kategoriją (tik išlaikyta)

Mano klausimai:
- Ar verta/saugu pirkti moto, kurio dokumentuose užrašyta nepilna galia (A2 kategorijai tik 25kw užrašyti, nors realiai yra 57 kw (stock 57kw))? Pasitaikė labai geras variantas skelbimuose Yamah XJ6, bet neramina tai, jog variklio galia suklasifikuota. Aš turėsiu A kategoriją, man tas galios suklasifikavimas pase visiškai ne į naudą.
- Valst. numeriai yra dideli (vertikalus variantas) ir norėčiau uždėti mažesnius (horizontalus variantas, jei neklystu). Tokiu atveju reikia naujus numerius užsisakyti ir dar aišku sumokėti?
Ta galia galima grazinti i gamyklini varianta.
O mocas XJ6 tikrai tinka pradziai, lengvas, kaip dviratukas
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
-
draginoid rašė:Žinutės nuoroda Ta galia galima grazinti i gamyklini varianta.
Čia šiuo atveju motociklas ir turi pilną galią, tik dokumentuose surašyta mažinta galia (25kw). Mano pagrindinis klausimas ir yra dėl šios situacijos. Ar nebus, jog avarijos metu kils problemų, nes buvo sufalsifikuota galia pase? Ar bus sunkiau parduoti? Ar lengva perrašyti dokumentuose į realią galią?
Galios mazinimas itakoja vairuotoju teisiu kategorijas. Visa kida dzyn
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Artūras24K rašė:
Čia šiuo atveju motociklas ir turi pilną galią, tik dokumentuose surašyta mažinta galia (25kw). Mano pagrindinis klausimas ir yra dėl šios situacijos. Ar nebus, jog avarijos metu kils problemų, nes buvo sufalsifikuota galia pase? Ar bus sunkiau parduoti? Ar lengva perrašyti dokumentuose į realią galią?
cia biski i pievas, arba kazkas nesamoniu prisnekejo.
1. A2 (35kw) tai tik dyydelis pliusas pardavinejant moca, dazniausiai pavarge bet 35kw mocai parsiduoda uz brangiau nei tvarkingi su pilnais KW ,

2.netikrina po yvikio jokiu kw sutapimu ar kas tariama. nebent per teisma apskustu nukenteje zinodami fakta, kas yra nerealu, nes jei su A2 ir vairuoji A klases moca vadinas neturi teisiu jam. o su A gali vairuot ka nori px kw.

3. reik isitikint kad ten pilna galia o ne klausyt ka sako

Blogiausias...
Grįžti į “Pradedančiųjų klausimai”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra