Motociklai "Voge"
Motociklai "Voge"
Paukstis rašė:Žinutės nuoroda O kaip į tokią intervenciją žiūri garantinis?
Praktikoj yra buvę, kad pamatė pabraižymą ant varžtelio ir garantijos nebetaikė
Apie intervenciją dėl navigacijos pajungimo? Ten gi minimali intervencija, jei taip galima pavadinti. Atjungei fiškes, viską išėmei ir viskas, kaip nieko nebuvę. Taip, jei trumpas jungimas, gali būti bėdu, bet kaip įrodyti gali, jei atjungiu (išskyrus šitą mano viešai paskelbtą įrašą
2019-2026 Triumph Tiger 800 ABS (2014m)
2026- Voge DS900X (2026m)
2026- Voge DS900X (2026m)
Motociklai "Voge"
Paukstis rašė:Žinutės nuoroda O kaip į tokią intervenciją žiūri garantinis?
Praktikoj yra buvę, kad pamatė pabraižymą ant varžtelio ir garantijos nebetaikė
normalus gamintojai turi savo mazas paslaptis kaip suzino jog ne ju atstovybes tepalas supiltas nors turi visas sertifikacijas
faktiskai perkant nauja moca LT perdaug i oficialiu atstovybiu servisus vilciu neverta det, kruvos istoriju....
Blogiausias...
Motociklai "Voge"
Tam yra Vartotojų teisių tarnyba...Ir pardavėjas/servisas turi įrodyti, kad gedimas atsirado dėl netinkamo aptarnavimo...
Motociklai "Voge"
TomasJ rašė:Žinutės nuoroda Tam yra Vartotojų teisių tarnyba...Ir pardavėjas/servisas turi įrodyti, kad gedimas atsirado dėl netinkamo aptarnavimo...
zmones pabande ir tiesiog nusispjove i tas biurokratijas ir atstovybiu mesla. Laikas jiems daug vertingesnis ir jie ji vertina, nes jie nori vaziuot ir dziaugtis gyvenimu o ne ieskot teisybes pelkese. pasimoke ar girdeje Lt istorijas perkasi lenkijoje naujus ir vargo nemato.....
Blogiausias...
Motociklai "Voge"
TomasJ rašė:Žinutės nuoroda Tam yra Vartotojų teisių tarnyba...Ir pardavėjas/servisas turi įrodyti, kad gedimas atsirado dėl netinkamo aptarnavimo...
Salnikus laiko naturaliai besidevincia dalimi, ir jai garantijos netaiko.
Man irgi sunku patiketi, kaip maziau nei 2 metus turinciam ir maziau nei 20'000km automobiliui per planini aptarnavima dapyle antifrizo ir uz tai israse saskaita. Pasirodo-normali praktika. Nors mano nuomone - nenormali
Motociklai "Voge"
Tai reikėjo pasiūlyti atsipilti atgal tą skystį 
Mano nuomone, aušinimo skysčiu papildyti reikia jei yra nesandarumas - tai arba garantija, arba koks gyvulys žarną prakando (būna), o dėl nugaravimo - kadangi aušinimo skystis sudarytas iš etilenglikolio ir vandens - garuoja lengvoji frakcija, ir papildymui užtenka distiliuoto vandens.
Ai, dar reikėjo pažiūrėti į tepalo kiekį sąskaitoje ir paklausti - o kiek iš tikrųjų supylėte?
Mano nuomone, aušinimo skysčiu papildyti reikia jei yra nesandarumas - tai arba garantija, arba koks gyvulys žarną prakando (būna), o dėl nugaravimo - kadangi aušinimo skystis sudarytas iš etilenglikolio ir vandens - garuoja lengvoji frakcija, ir papildymui užtenka distiliuoto vandens.
Ai, dar reikėjo pažiūrėti į tepalo kiekį sąskaitoje ir paklausti - o kiek iš tikrųjų supylėte?
Grįžti į “Motociklų aprašymai pagal gamintoją/modelį”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra