Tuareg 660
Tuareg 660
Debesys, pakursiu dedikuota tema ir viesai paklausiu, o kodel tu nesirinkai tik 1k€ brangesnio Aprilia Tuareg? Gal teko bandyti?
Martinas , kai kazkda daug visko bandeisi, nepakliuvo Tuareg?
Martinas , kai kazkda daug visko bandeisi, nepakliuvo Tuareg?
Beverly 350 ST, CRF1000
Tuareg 660
Kad tai visiskai skirtingi mocai. Vienas grynai lengvas enduro, kitas labiau turenduro.
Itariu ne kainoje buvo pasirinkimo esme.
Debesys gal geriau atsakys
Itariu ne kainoje buvo pasirinkimo esme.
Debesys gal geriau atsakys
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Tuareg 660
Dėl pardavėjų keistumo, pavyko tik pasėdėt ir variklį pabirbint. Internetuose šiaip daug gerų atsiliepimų. Apskritai apie Aprilia prasidėjo šnekos, kad labai atsigavęs brandas. Dabar lyg KMoto pradėjo juos pardavinėt, tai nebeturėtų būti problemų išbandyt!
cbr600rr
klx250s
f900gsa
klx250s
f900gsa
Tuareg 660
Kmoto ir Ve-Ta-Ka skelbiasi atstovaujantys Aprilia. Priklausytu, kuriuo is ju labiau galima pasitiket (support).
Reiks nulekt bent salone paziuret, ar uztenka patogumo ir lengvumo turistavimui, ne siaip endurinimui.
Pas man vis dar lengvumo ir patogumo atskaitos taskas, etalonas, yra tas kiniskas KTM790 Adv
Reiks nulekt bent salone paziuret, ar uztenka patogumo ir lengvumo turistavimui, ne siaip endurinimui.
Pas man vis dar lengvumo ir patogumo atskaitos taskas, etalonas, yra tas kiniskas KTM790 Adv
Beverly 350 ST, CRF1000
Tuareg 660
Jei VeTaKa aptarnauja taip pat kaip pardavinėja, tai tikrai važiuočiau pas KMoto 
Bet šiaip Tuaregas yra arčiau enduro motociklo nei kelioninio, tai reik norėt keliaut tokiu 50/50 režimu turbūt, kad tiktų.
Bet šiaip Tuaregas yra arčiau enduro motociklo nei kelioninio, tai reik norėt keliaut tokiu 50/50 režimu turbūt, kad tiktų.
cbr600rr
klx250s
f900gsa
klx250s
f900gsa
Tuareg 660
Martinas rašė:Žinutės nuoroda Bet šiaip Tuaregas yra arčiau enduro motociklo nei kelioninio, tai reik norėt keliaut tokiu 50/50 režimu turbūt, kad tiktų.
Va del sito ir nuleksiu bent paciupinet, nes 50/50 visiskai ne mano rezimas.
Beverly 350 ST, CRF1000
Tuareg 660
Šis Aprilia daugiau bekelei skirtas, o aš jei jau į bekelę važiuočiau, tai manau, su kokiu 350cm3 max. Prisipažinsiu, kažkaip nebuvo Aprilia Tuareg man užkliuvęs, net nelabai girdėjęs buvau. Mano kryptis - po miestą, tolimesnės kelionės ir gal šiek tiek žvyrkeliai, ar per pievą ar mišką iki kokio taško nuvažiuoti.
Gal dar užgrojo tai, kad Voge ale BMW analogas. Taip, kad apie šitą Tuareg nelabai papasakosiu
Gal dar užgrojo tai, kad Voge ale BMW analogas. Taip, kad apie šitą Tuareg nelabai papasakosiu
2019-2026 Triumph Tiger 800 ABS (2014m)
2026- Voge DS900X (2026m)
2026- Voge DS900X (2026m)
Tuareg 660
As uzsidegiau, bet dabar irgi suabejojau. Nes man prioritetas keliones, o jos sudarytos is plento ir miesto. Blogo kelio buna mazai.
Kmoto tures demo, gal net sia savaite.
Kmoto tures demo, gal net sia savaite.
Beverly 350 ST, CRF1000
Tuareg 660
turistux rašė:Žinutės nuoroda Nes man prioritetas keliones
O tai Africa nėra tam idealus motociklas? Ar tiesiog atėjo laikas atsinaujinti ir ieškaisi kažko kito?
cbr600rr
klx250s
f900gsa
klx250s
f900gsa
Tuareg 660
Martinas rašė:Žinutės nuoroda O tai Africa nėra tam idealus motociklas? Ar tiesiog atėjo laikas atsinaujinti ir ieškaisi kažko kito?
Autostradoms, greitkeliams daugmaz geras po visu mano upgreidu. Miestams ir prastesniems keliams per sunkus, per didelis.
Beverly 350 ST, CRF1000
Tuareg 660
turistux rašė:Žinutės nuoroda Miestams ir prastesniems keliams per sunkus, per didelis.
Nežinau nežinau, man mano 250kg karvė ideali kelionėms, tiek miestuose, tiek serpantinuose. Užtenka ir žvyrkeliams bei miško keliukams, bet ten jau reikia truputį galvot ką darai. Ir padangų tinkamų!
cbr600rr
klx250s
f900gsa
klx250s
f900gsa
Grįžti į “Motociklų aprašymai pagal gamintoją/modelį”
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot]