Andrei Beresnevic, Vilnius
Sveiki! Birzelio 17 diena Vilniuje vieses keliautojas Andrei Beresnevic is Minsko. Gal butu norinciu pabendrauti kaip praeita syki, tada as paorganizuociau susitikima, laika ir vieta. Rasykite prasau man kas noretu, iki birzelio 15-16 d sms numeriu 060323540 ir as paorganizuociau susitikimo laika ir vieta. Olegas. 
Planuojame 19 h i Cili pica, Siltnamiu 21, Lazdynai. Automobiliu aikstele yra, nemokama. Laukiame norinciu pabendrauti.
Birzelio 17 d. treciadienis.
Birzelio 17 d. treciadienis.
Gal galima biski placiau kas per keliautojas, kaip ir mano kieme vyks.... 
neramina tai kad kiek teko bendraut su baltarusiais motociklistais, tai jie vis dar stiprei pastrige musu 199*m ....
neramina tai kad kiek teko bendraut su baltarusiais motociklistais, tai jie vis dar stiprei pastrige musu 199*m ....
Blogiausias...
Nuoroda i jo kanala:
https://www.youtube.com/@Andrei_Beresnevich
https://www.youtube.com/@Andrei_Beresnevich
Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
Isimeski youtube Andrei Beresnevic, paziureki. Atvaziuok, susipazinsi, manau bus idomu 
- informatikas
ziurke rašė:Žinutės nuoroda Gal galima biski placiau kas per keliautojas, kaip ir mano kieme vyks....
Nu, bln, nežinai Beresnevičiaus...........
informatikas rašė:Žinutės nuorodaziurke rašė:Žinutės nuoroda Gal galima biski placiau kas per keliautojas, kaip ir mano kieme vyks....
Nu, bln, nežinai Beresnevičiaus...........
Ne nezinau.
bet zinau Илья Сплин, Jet00CBR, Андрій ГАВ .....
Blogiausias...
ziurke rašė:Žinutės nuoroda bet zinau Илья Сплин, Jet00CBR, Андрій ГАВ .....
Jie ne keliautojai, o blogeriai, sedintis ant minkstu sofkuciu
Илья Сплин kazkeik po Tailanda pasivazinejo su Ex Maiku.
Beresneviciaus video visi be jokios reklamos, labai laisvai pasakoja. Apkeliaves tikrai nemazai be jokio piaro ir visada vienas.
Kaip susitikimas?
Super. Buvo virs 50 zmoniu. Net is Estijos, Latvijos. Vyko lauke apie 3 h. I kavine butume netilpe. 
4xRG rašė:Žinutės nuoroda Kaip susitikimas?
Tikrai padėjo fcb postas
Padėjo padėjo. Vien ką rodo skaičiai 06,21d 6h temos peržiūros Forumas- 1419 kartai. Fb 73224 kartai,
4xRG rašė:Žinutės nuoroda Padėjo padėjo. Vien ką rodo skaičiai 06,21d 6h temos peržiūros Forumas- 1419 kartai. Fb 73224 kartai,
Reiskia laiku paprasiau pasidalinti FCB
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra