2024 metu motociklo rinkimai ...
Kapitalas rašė:Žinutės nuorodaziurke rašė:Žinutės nuoroda
Niekam nereikejo motociklu be sankabos rankeneliu ar automatiniu greiciu deziu, tai kazkas sugalvojo kad reikia ir ibruko vartot per reklamas
Visa Azija (didziausia motorizuotu dviraciu t.p. rinka, nejunginejanti pavaru jau daug daug metu) nera niekas
Azija ne rodiklis. Jie didžiausiai dviračiais besinaudojantis kontinentas ar jie gamina geriausius dviračius? (išskyrus Japonija) ne. Jiems nėra skirtumo ar tai su sankaba ar be koks parpalas svarbu kad būtų pigus. Todėl ir išvežė JAWA gamyklą indai ir laimingi gamina 80-tų technologijų modelius. Pas mus jų niekas nepirktu.
Nepamirškit kad pas mus 50 metų nebuvo normalios moto ar auto raidos. Jos dar ir dabar nėra. Tą mes matom gatvėse kur dauguma moto yra virš 600cc o apie naujus ar apynaujus išvis nėra ką kalbėti. Mes perkam ne pagal poreikius o pagal įtaigą.
Aš su Jawa daugiau kur pravažiuodavau nei su GL.
Aš daugiau pritariu ziurke, mintim. Ne už kalnų tie laikai kai dirbtinis protas parinks ką mums pirkti ir kas mums geriausiai tinka.
Galima ilgai diskutuoti kas teisesni ar ne. Bet faktas kad progreso nesustabdysi
O mes dar turim Suzuki atstova, ar jau nebe? Buvo Autodinos servisas, bet lyg tik Husquarna pas juos beliko :-/
Labai noretusi pasibandyt Suzuki 800RE. Milane tik uzsedes buvau, pasirode toks visai kompromisinis dydis. Kaina zadejo buti irgi gera.
Labai noretusi pasibandyt Suzuki 800RE. Milane tik uzsedes buvau, pasirode toks visai kompromisinis dydis. Kaina zadejo buti irgi gera.
Beverly 350 ST, CRF1000
Debesys rašė:Žinutės nuoroda
Taip žmogus perlipo į vežimą, o vėliau į automobilį ir pan.
Galima būti kiek nori "kietais", "vyriškais" ar pan, bet žmonijos evoliucija rodo, jog viskas daroma, kad kuo mažiau būtų reikalaujama kažkokių pastangų. Paradoksas, bet net į sporto klubą einantis renkasi ne laiptus, o šalia esantį eskalatorių.
kiek dabar kainuotų arkliu traukiama karieta ir kiek kokia Fiesta su kondiške, ABS ir kitais navarotais?
Tikrai taip
turistux rašė:Žinutės nuoroda O mes dar turim Suzuki atstova, ar jau nebe? Buvo Autodinos servisas, bet lyg tik Husquarna pas juos beliko :-/
Prieš dvi savaites buvau Autobravoj, mačiau pastatytą naują Suzukį. Paklausiau ar pradės atstovauti, numykė, kad jo, čia tiems kas neįperka Ducati

"Kaip pvz, - kiek dabar kainuotų arkliu traukiama karieta ir kiek kokia Fiesta su kondiške, ABS ir kitais navarotais?
"
Na nebūčiau toks užtikrintas dėl karietos, pvz Anglijos karaliaus inauguracinė karieta su visais žirgais ir t.t. ,manau kainuotų ne mažiau nei dabartinis jų pačių Rolls-Royce,as
Žinoma, eilinis žmogelis karietos tikrai nepirks, nors ir karališkos, pirks šiuolaikinę "karietą"

Na nebūčiau toks užtikrintas dėl karietos, pvz Anglijos karaliaus inauguracinė karieta su visais žirgais ir t.t. ,manau kainuotų ne mažiau nei dabartinis jų pačių Rolls-Royce,as

Žinoma, eilinis žmogelis karietos tikrai nepirks, nors ir karališkos, pirks šiuolaikinę "karietą"

Kapitalas rašė:Žinutės nuorodaziurke rašė:Žinutės nuoroda
Niekam nereikejo motociklu be sankabos rankeneliu ar automatiniu greiciu deziu, tai kazkas sugalvojo kad reikia ir ibruko vartot per reklamas
Visa Azija (didziausia motorizuotu dviraciu t.p. rinka, nejunginejanti pavaru jau daug daug metu) nera niekas
visu pirma atskirkim automatine greiciu deze nuo variatoriaus, kazkaip nemaciau motociklu su varijatorium, o azija vazineja su varijatoriais, ir didzioji dalis su 50cc kas aplamai nera motociklas, motoroleriai kiek kubiku bebutu (speju azijoj iki 125cc) mano akimis nelygus motociklui, galima ju klase vadint imantriais pavadinimais, bet tai nebus motociklas.

Blogiausias...
monte rašė:Žinutės nuorodaturistux rašė:Žinutės nuoroda O mes dar turim Suzuki atstova, ar jau nebe? Buvo Autodinos servisas, bet lyg tik Husquarna pas juos beliko :-/
Prieš dvi savaites buvau Autobravoj, mačiau pastatytą naują Suzukį. Paklausiau ar pradės atstovauti, numykė, kad jo, čia tiems kas neįperka Ducati
Suzuki atstovai LT keicias kaip kojines. gaila.

Sakyciau kas pavargs nuo dukaciu kaprizu, pirks Suzuki ir dziaugsis vazinejimu

Blogiausias...
monte, dekui uz nuoroda. Yra ju puslapyje registracija test draivui. Reiks butinai pabandyt palygint 800RE su savo Afrika ir jei valdymas mieste (svoris) bus akivaizdziai lengvesnis, tai kaina 800RE palyginus visai padori.
Beverly 350 ST, CRF1000
turistux rašė:Žinutės nuoroda monte, dekui uz nuoroda. Yra ju puslapyje registracija test draivui. Reiks butinai pabandyt palygint 800RE su savo Afrika ir jei valdymas mieste (svoris) bus akivaizdziai lengvesnis, tai kaina 800RE palyginus visai padori.
Sedejau ant kazkokio Suzuki per sezono atidaryma, lygtais V-STROM 800DE.
Tai toks aukstas su labai miksta pakaba. Gal visai ir nieko toks.

Keturi ratai vežioja kuną, o du ratai - sielą.
ziurke rašė:Žinutės nuoroda
Suzuki atstovai LT keicias kaip kojines. gaila.taip daba Autobrava, manau nulekus ten pasneket duotu istestuot gsx8r nes turi jau toki gerai pripatesdraivinta po metu moco rinkimu
![]()
Sakyciau kas pavargs nuo dukaciu kaprizu, pirks Suzuki ir dziaugsis vazinejimu
Panašu, kad, kolega, užstrigęs 20 metų atgal. Gal tuo metu ir buvo problemų su Ducati patikimumu. Pats važiuoju jau 4 sezoną, ~30k km. Nieko smarkiai blogiau nei kitos markės nepatyriau. Taip, aptarnavimas kainuoja daugiau. Užsienio Ducati forumuose taip pat nemačiau, kad smarkiai skųstųsi. Pasikartosiu, tai daugiau galioja ne senesniems nei ~ 2010 mocams.
EBravo rašė:Žinutės nuoroda Na nebūčiau toks užtikrintas dėl karietos, pvz Anglijos karaliaus inauguracinė karieta su visais žirgais ir t.t. ,manau kainuotų ne mažiau nei dabartinis jų pačių Rolls-Royce,as
Būtent tai ir turėjau omenyje, kad dabar karieta kainuos daugiau, nei auto

Triumph Tiger 800 ABS 2014m
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra